Het team

herman-vetsuypens-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Herman Vetsuypens

Eigenaar, Fysiotherapie, Hydrotherapie, Echografie

Algemeen Fysiotherapeut
Na mijn afstuderen als Kinesitherapeut (fysiotherapeut) in 1988 in België heb ik een specialisatie sportfysiotherapie gevolgd.  Daarna werkte ik 3 jaren als fysiotherapeut in een ziekenhuis in Yverdon-les-Bains (Zwitserland)  en 2 jaren in een Kuuroord en  ziekenhuis, waar ik veel ervaring met Hydrotherapie heb opgedaan.  Vervolgens werkte ik tot 1994 als hoofd fysiotherapie in een revalidatiecentrum.
Tijdens mijn verblijf in Zwitserland heb ik meerdere cursussen gevolgd op gebied van orthopedie, hydrotherapie , neurologie, reumatologie en manuele therapie.

In november 1993 heb ik de Fysiotherapiepraktijk in Doornenburg overgenomen. In 1994/95 volgde ik een specialisatie in podokinesiologie en houdingstherapie gevolgd.

Al gauw nam ik het achterdeel van het kruisgebouw over, moderniseerde de praktijk en bouwde er een fitness-afdeling aan.
Vanuit Doornenburg behandelde  ik elke week een aantal cliënten met Hydrotherapie in zwembad “De Hoenderik” te Bemmel.
In 2009 vroeg het management van Laco, een grote onderneming die vele sportcentra in Nederland exploiteert, mij vanwege mijn ervaring met fitness en hydrotherapie of ik in het nieuwe in Bemmel te bouwen sportcentrum een fysiopraktijk wilde openen.
Om naast mijn praktijk te Doornenburg ook in dit nieuwe Laco Sportcentrum Lingewaard met zwembad te Bemmel een praktijk te kunnen te kunnen vestigen, heb ik medio 2010 met mijn toenmalige medewerker Joost Blom de maatschap Fysio Lingewaard  gevormd .
Hier hebben wij tevens het Gezondheidscentrum Lingewaard gesticht, waarin we samenwerken  met andere paramedische disciplines ( www.gezondheidscentrum-lingewaard.nl).

 

joost-blom-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Joost Blom

Mede-Eigenaar, Fysiotherapie, Manueel Therapie, Echografie

Fysio-en manueeltherapeut.
Na mijn opleiding tot fysiotherapeut, aan Hogeschool Thim van der Laan, in drie jaar te hebben afgerond, heb ik op meerdere plaatsen en in verschillende disciplines gewerkt (verzorgingstehuizen, sportscholen, fysiotherapiepraktijken).
Ook heb ik mij gespecialiseerd tot manueel therapeut, waarvoor ik mijn opleiding heb afgerond aan de SOMT in Amersfoort.
De prettige samenwerking met Herman Vetsuypens, in de tijd dat ik bij hem werkte in Doornenburg, heeft ertoe geleid dat wij samen in 2010 de maatschap Fysio Lingewaard hebben opgericht.

Sinds de vestiging van onze praktijk in Laco Lingewaard behandel ik 2 dagen in Doornenburg en 3 dagen in Bemmel. Het beschikbaar zijn van zowel een fitnessruimte als een zwembad biedt ons vele mogelijkheden om onze cliënten goed te kunnen behandelen en begeleiden.

koen-van-de-sant-fysiotherapeut-fysio-lingewaard-2

Koen van de Sant

Fysiotherapie & Manueel Therapie

Fysio-en manueeltherapeut.
Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.
Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik o.a. stage gelopen bij Betaald Voetbal Organisatie NEC; hier heb ik na deze stage 3 jaar de verzorging van de landelijke-jeugd gedaan.
Mijn laatste stage was in 2010 hier bij Fysio-Lingewaard. Daarna ben ik afgestudeerd Master - tot Manueel therapeut op de SOMT in Amersfoort.
Ik behandel nu 2 dagen in de praktijk te Doornenburg en 3 dagen in de praktijk te Bemmel.

thijs-kersten-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Thijs Kersten

Fysiotherapie, Revalidatie, Dry Needling & Echografie

Algemeen Fysiotherapeut
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Internationale hogeschool Thim van der Laan. Na mijn stage bij Fysio-Lingewaard heb ik hier gewerkt als waarnemer en sinds 2014 werk ik vast op de dinsdag en donderdag in Bemmel. Na mijn studie heb me gespecialiseerd in Dry-Needling, Echografie, Medical Taping en revalidatie training. Ook geef ik de In Balans cursus speciaal voor mensen die hun balans, coördinatie en kracht willen verbeteren om minder vaak en het liefst niet meer te vallen. Ook begeleid ik af en toe stagiaires van de HAN of van Thim van der Laan.  Wilt u meer van me weten of door mij behandeld worden, stuur een berichtje of bel gerust een keer.

tayou-burggraaff-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Tayou Burggraaff

Fysiotherapie, Chronische pijnklachten & Revalidatietherapie

Algemeen fysiotherapeut.

In 2016 afgestudeerd aan Thim van der Laan en sindsdien werkzaam bij Fysio-Lingewaard. Mijn passie ligt bij het samenwerken aan herstel. Dit wordt bereikt door samen met jou doelgericht te trainen, inzicht te geven over de klachten en benoemen hoe je deze klachten kan voorkomen. Gespecialiseerd in manuele technieken bij SI-klachten. Gevolgde cursussen: de Fitte Oudere.

Werkzaam op woensdagmiddag/avond en zaterdagochtend in Bemmel en op vrijdag in Doornenburg.

karin-neutel-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Karin Neutel

Sportfysiotherapie, (Veld) Revalidatie & Manueel Therapie

In 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht.

2006 vertrokken naar Zwisterland. Daar heb ik gewerkt bij verschillende particuliere praktijken en bij verschillende sporten de medische begeleiding gedaan. Daarnaast de opleiding Manuele Therapie (Maitland) en Sportfysiotherapie (ESP) afgerond.

In 2015 vond ik het tijd om weer terug te komen naar Nederland en hierna kon ik meteen aan de slag als Sportfysiotherapeut en later ook Fysiek Trainer bij FC Twente Vrouwen (Champions League deelname, bekerwinnaar en 2x landskampioen eredivisie). Daarnaast werkte ik nog een paar uur in de week in een particuliere praktijk.

rianne-staring-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Rianne Staring

Fysiotherapie, OriGENE, Dry Needling, Medical Taping

Sinds 2012 ben ik actief als fysiotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van mensen met wervelkolomgerelateerde klachten. Helaas hebben veel mensen rugpijn die hen beperkt in het dagelijks leven of in het werk. Als rugexpert heb ik ervaren dat veel pijnklachten kunnen verdwijnen of verminderen door de behandeling met OriGENE. Ik ben blij dat ik een aantal uren in de week bij Fysio Lingewaard aan de slag kan met OriGENE. Persoonlijk hou ik ervan om te sporten en te bewegen. Ik vind het fijn om eraan bij te dragen dat mensen in de regio Huissen ook actief en in beweging kunnen blijven!