OriGene-Rugtherapie

Unieke rugtherapie

Rugklachten. Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben er last van. Misschien jij ook wel.  Vervelend. Of je nu af en toe pijn hebt, of regelmatig, of (bijna) altijd: rugpijn kan je leven behoorlijk verzieken. Wil je van je klachten af en weer soepel en pijnvrij bewegen? Dat kan! Kom snel langs bij een van onze rugspecialisten en ervaar zelf hoe onze unieke rugtherapie ook voor jou werkt.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een uitgebreide intake waarbij onze rugspecialisten goed luisteren naar je verhaal en je klachten. We doen een lichamelijk onderzoek en maken met een speciaal meettoestel een rugscan. Hiermee brengen we de stand en de mobiliteit van de wervelkolom helder in beeld. Zo kunnen we precies zien waar je rugklachten vandaan komen. En belangrijker: we weten zo ook precies hoe we je pijn kunnen verhelpen. Op basis van al deze informatie maken we een persoonlijk behandelplan. Het is bij ons allemaal maatwerk. Belangrijk onderdeel van onze behandeling is het OriGENE-toestel. Het lijkt een beetje op een fitnesstoestel, maar dat is het absoluut niet. Het is een speciaal fysiotherapeutisch apparaat dat alleen door een fysiotherapeut bediend mag worden. Hoe het werkt is een lang verhaal, maar onthoud: het werkt! Dankzij het OriGENE-toestel en de aanvullende behandelingen van onze rugspecialisten wordt je rug weer fitter en soepeler. En loop je met minder pijn of zelfs pijnvrij de deur weer uit.

Voor wie?

In principe is onze rugtherapie bedoelt voor mensen met aspecifieke rugklachten. En dan maakt het niet uit of je jong of oud bent. Fit of minder fit. De behandeling met OriGENE is bijzonder effectief voor je als je een van deze rugklachten hebt:

  • pijn of stijfheid in de lage rug of bovenin

  • pijn door slijtage van de wervels

  • als het je ineens in je rug is geschoten

  • spit-achtige klachten, dus pijn en stijfheid in de rug met eventueel ook uitstralende pijn naar de billen, liezen en benen

  • lage rugpijn door ischias

  • pijn door versleten tussenwervelschijven

  • hernia, maar alleen als deze niet geopereerd hoeft te worden

Kortom: kom langs bij de rugspecialisten van Fysio Lingewaard in Huissen. En je voelt je snel beter.

Maak een afspraak met een van onze rugspecialisten: 06 25498058

Meer weten over OriGENE?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *