Maatregelen Coronavirus

Hier vind je de laatste updates van Fysio Lingewaard over het coronavirus (bijgewerkt op 6 april)


Als fysiotherapeuten zijn wij dagelijks bezig met gezondheid en fitheid. Tijdens deze coronacrisis volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet op. Daarom zullen wij in ieder geval tot en met 28 april géén patiënten behandelen in onze drie praktijken in Bemmel, Doornenburg en Huissen.


 


Contact via videoconsult

We blijven graag met onze patiënten in contact via videoconsulten. Want wij begrijpen dat jullie pijn en klachten aan je spieren en gewrichten niet verdwijnen door zelfisolatie, thuiswerken en het houden van 1,5 meter afstand van elkaar. Via videoconsulten blijven onze therapeuten bereikbaar voor vragen en advies.

Wij bieden gratis een kort videoadviesgesprek. Hierin kunnen we bespreken hoe het met je gaat en wat je kunt doen om je klachten te verminderen.

Het is ook mogelijk om een volwaardig videoconsult van 25 minuten in te plannen. We kunnen dan samen bijvoorbeeld mobiliteits- en krachtoefeningen doen. Zo kunnen we ook op afstand je pijn verlichten en ervoor zorgen dat je soepel en fit blijft. Het goede nieuws: zo’n videoconsult wordt door de zorgverzekeraar vergoed.

Maak nu een afspraak

Dus laten we contact houden! Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor een videoadviesgesprek of een videoconsult: 026 214 81 55 of info@fysio-lingewaard.nl