Het team

herman-vetsuypens-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Herman Vetsuypens

Eigenaar, Fysiotherapie, Hydrotherapie, Echografie, Shockwave

Algemeen Fysiotherapeut
Na mijn afstuderen als Kinesitherapeut (fysiotherapeut) in 1988 in België heb ik een specialisatie sportfysiotherapie gevolgd.  Daarna werkte ik 3 jaren als fysiotherapeut in een ziekenhuis in Yverdon-les-Bains (Zwitserland)  en 2 jaren in een Kuuroord en  ziekenhuis, waar ik veel ervaring met Hydrotherapie heb opgedaan.  Vervolgens werkte ik tot 1994 als hoofd fysiotherapie in een revalidatiecentrum.
Tijdens mijn verblijf in Zwitserland heb ik meerdere cursussen gevolgd op gebied van orthopedie, hydrotherapie , neurologie, reumatologie en manuele therapie.

In november 1993 heb ik de Fysiotherapiepraktijk in Doornenburg overgenomen. In 1994/95 volgde ik een specialisatie in podokinesiologie en houdingstherapie gevolgd.

Al gauw nam ik het achterdeel van het kruisgebouw over, moderniseerde de praktijk en bouwde er een fitness-afdeling aan.
Vanuit Doornenburg behandelde  ik elke week een aantal cliënten met Hydrotherapie in zwembad “De Hoenderik” te Bemmel.
In 2009 vroeg het management van Laco, een grote onderneming die vele sportcentra in Nederland exploiteert, mij vanwege mijn ervaring met fitness en hydrotherapie of ik in het nieuwe in Bemmel te bouwen sportcentrum een fysiopraktijk wilde openen.

 

koen-van-de-sant-fysiotherapeut-fysio-lingewaard-2

Koen van de Sant

Fysiotherapie & Manueel Therapie

Fysio-en manueeltherapeut.
Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.
Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik o.a. stage gelopen bij Betaald Voetbal Organisatie NEC; hier heb ik na deze stage 3 jaar de verzorging van de landelijke-jeugd gedaan.
Mijn laatste stage was in 2010 hier bij Fysio-Lingewaard. Daarna ben ik afgestudeerd Master - tot Manueel therapeut op de SOMT in Amersfoort.
Ik behandel nu 2 dagen in de praktijk te Doornenburg en 3 dagen in de praktijk te Bemmel.

thijs-kersten-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Thijs Kersten

Fysiotherapie, Revalidatie, Dry Needling & Echografie

Algemeen Fysiotherapeut
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Internationale hogeschool Thim van der Laan. Na mijn stage bij Fysio-Lingewaard heb ik hier gewerkt als waarnemer en sinds 2014 werk ik vast op de dinsdag en donderdag in Bemmel. Na mijn studie heb me gespecialiseerd in Dry-Needling, Echografie, Medical Taping en revalidatie training. Ook geef ik de In Balans cursus speciaal voor mensen die hun balans, coördinatie en kracht willen verbeteren om minder vaak en het liefst niet meer te vallen. Ook begeleid ik af en toe stagiaires van de HAN of van Thim van der Laan.  Wilt u meer van me weten of door mij behandeld worden, stuur een berichtje of bel gerust een keer.

tayou-burggraaff-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Tayou Burggraaff

Fysiotherapie, Chronische pijnklachten & Revalidatietherapie

Algemeen fysiotherapeut.

In 2016 afgestudeerd aan Thim van der Laan en sindsdien werkzaam bij Fysio-Lingewaard. Mijn passie ligt bij het samenwerken aan herstel. Dit wordt bereikt door samen met jou doelgericht te trainen, inzicht te geven over de klachten en benoemen hoe je deze klachten kan voorkomen. Gespecialiseerd in manuele technieken bij SI-klachten. Gevolgde cursussen: de Fitte Oudere.

Werkzaam op woensdagmiddag/avond en zaterdagochtend in Bemmel en op vrijdag in Doornenburg.

karin-neutel-fysiotherapeut-fysio-lingewaard
Gunce Erol

Karin Neutel

Sportfysiotherapie, Echografie, Shockwave, OriGENE & Manueel Therapie

In 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. 2006 vertrokken naar Zwisterland. Daar heb ik gewerkt bij verschillende particuliere praktijken en bij verschillende sporten de medische begeleiding gedaan. Daarnaast de opleiding Manuele Therapie (Maitland) en Sportfysiotherapie (ESP) afgerond.

In 2015 vond ik het tijd om weer terug te komen naar Nederland en hierna kon ik meteen aan de slag als Sportfysiotherapeut en later ook Fysiek Trainer bij FC Twente Vrouwen (Champions League deelname, bekerwinnaar en 2x landskampioen eredivisie). Daarnaast werkte ik nog een paar uur in de week in een particuliere praktijk.

Inmiddels werk ik alweer een paar jaar voor Fysio Lingewaard. Eerst alleen in Bemmel en sinds een jaar ook op onze nieuwe locatie in Huissen.
Met de fysieke training en fysiotherapeutische begeleiding van Waterpolo vereniging Thetis en Zwemclub De Ward heb ik een mooie mix van patiënten en werkzaamheden

Gunce Erol

Fysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, (sport)revalidatie, Medical Taping

Toen ik 15 was, wist ik het al: ik word fysiotherapeut. Sinds begin 2020 heb ik het officiële papiertje op zak. Toch heb ik al de nodige meters gemaakt met het behandelen en begeleiden van patiënten. Al vanaf het eerste jaar van mijn studie, loop ik bij N.E.C. mee met de medische staf. Ik werk nog steeds bij N.E.C. en dat is voor een geboren en getogen Nijmegenaar natuurlijk een droom. Toen Herman aan me vroeg of ik na mijn stage bij Fysio Lingewaard wilde blijven, zei ik direct ‘Ja, graag’. Topsport is fantastisch, maar je werkt dan alleen met jonge, gezonde mannen. Ik hou van de diversiteit van de mensen én de klachten die ik bij Fysio Lingewaard tegenkom. Ik krijg veel energie van het contact met allerlei verschillende mensen. En ik krijg er nog meer energie van als ik hen van hun pijn en beperkingen af kan helpen!

Wat je verder over mij moet weten? In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden. Mijn favoriete gerecht is tagliata met balsamicostroop en rucola. Bij café restaurant Fa. Pekelhaaring in Amsterdam serveren ze de beste tagliata van Nederland. En om even in Amsterdamse sferen te blijven: ik zing graag uit volle borst mee met ‘De vlieger’ van André Hazes. Een echte guilty pleasure dus.

Han-Tijhsen-fysiotherapeut-fysio-lingewaard

Han Tijshen

Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Revalidatie, Medical Taping

Ik ben al sinds 1994 actief als fysiotherapeut in de topsport. Mijn werkzaamheden voor Fysio Lingewaard combineer ik met mijn baan als hoofd medische zaken bij N.E.C. Die combinatie vormt voor mij een mooie balans. Als ik iets heb geleerd in mijn carrière, dan is het hoe belangrijk balans in je leven is. Dat betekent dat je je fris én fit voelt. Alleen fris, of alleen fit, is niet voldoende. Ik vind het leuk om samen met patiënten die balans te zoeken. Als iemand bij mij komt, kijk ik dus naar het hele lijf en niet alleen naar de plek waar de pijn zit. Verder heb ik veel goede contacten bij specialisten in diverse ziekenhuizen. Daar kunnen patiënten van Fysio Lingewaard denk ik veel voordeel van hebben.

Wat je verder over mij moet weten? Ik heb twee prachtige tienerdochters en ben een fanatiek slagwerker bij Slagwerkgroep Doornenburg. En het is mijn grote droom om ooit een huis te kopen in Andalusië. Dat is de meest fantastische plek op aarde. Ik raak daar niet over uitgepraat. Iedereen is dus gewaarschuwd!