Laatste nieuws

Revalideren na corona en nieuwe coronamaatregelen

Sinds 26 juni 2021 zijn de coronamaatregelen weer versoepeld. Maar wat betekent dat voor jouw bezoek aan Fysio Lingewaard? Dat lees je hieronder. Heb je hulp nodig bij het revalideren na corona? Maak dan een afspraak via het formulier onderaan de pagina, of bel 026-214 8155.   
 
  • De verplichting om een mondkapje te dragen vervalt. Bij Fysio Lingewaard dragen de fysiotherapeuten echter nog wel een mondkapje, maar voor jou is dit dus niet meer verplicht. De gezondheidscheck is wel voorwaarde, net zoals de registratie voor bron- en contactonderzoek en het naleven van de hygiënemaatregelen.
 
  • Het maximaal aantal mensen in een groep of ruimte vervalt. Wel is daar 1,5 meter afstand de norm, net als in bijvoorbeeld de wachtkamer. Daarmee verschilt het maximaal aantal mensen binnen een ruimte per ruimte.
 
  •  Blijf thuis bij klachten. Ook als je in de afgelopen 24 uur last hebt gehad van verkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid. Neem bij twijfel even contact met ons op.
 
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden corona heeft, of corona gerelateerde klachten heeft.
 
  • Kom niet te vroeg. Zorg dat je er maximaal 5 minuten voor jouw afspraak bent, en kom zoveel mogelijk alleen. Zo kunnen wij de 1,5 meter beter behouden.
 
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 
  • Neem een grote handdoek mee voor op de behandeltafel.
revalideren na corona

Heb je hulp nodig bij het revalideren na corona?

⁣⁣Als (ex)covidpatiënt heb je recht op 50 behandelingen, gedurende 6 maanden, vanuit de basisverzekering. Je hebt hiervoor wel een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.⁣⁣ Deze termijn kan nog verlengd worden met 50 behandelingen gedurende 6 maanden.⁣⁣

⁣⁣Heb je hulp nodig bij het revalideren na corona? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of bel 026-214 8155

Heb je problemen met (de aanspraak op) de COVID-19 herstelzorgregeling? Je kunt dit melden op www.c-support.nu. C-support informeert, adviseert en ondersteunt patiënten op alle leefgebieden waarop deze COVID-19 ingrijpt: gezondheid, (psycho)sociaal en werk & inkomen. Op basis van de meldingen die C-support binnenkrijgt, adviseert ze Zorginstituut Nederland. Hoe beter C-support op de hoogte is van de problematiek, hoe groter de kans is dat hier oplossingen voor gevonden worden.⁣⁣

Afspraak maken?

Onze professionals staan elke dag voor je klaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand formulier of bel 026-214 8155.