Fysio Lingewaard

Ons verhaal

Ruim 30 jaar geleden nam Herman Vetsuypens de fysiotherapiepraktijk in Doornenburg over. Zijn ambitie? Mensen weer soepel en pijnvrij laten bewegen. Veel tijd besteden aan zijn patiënten. Eerlijk zijn over wat kan, wat moet en wat niet kan. Persoonlijke betrokkenheid staat op één. Dat is nog steeds zo nu Fysio Lingewaard door de jaren heen is veranderd en gegroeid.

Sinds juni 2022 zijn Han Thijsen en Koen van de Sant mede-eigenaar geworden van Fysio Lingewaard. Fysio Lingewaard heeft in 2022 de Fysiotherapiepraktijk De Loods in Bemmel overgenomen en heeft deze praktijk verdergezet in het nieuwe Medisch Centrum de Houtakker in Bemmel.

Het team van therapeuten breidt steeds verder uit, en onze therapeuten specialiseren zich steeds meer. Doorlopend worden er nieuwe samenwerkingsverbanden gezocht. Eind 2022 heeft Fysio Lingewaard in samenwerking met de medische staf van N.E.C. een nieuwe vestiging geopend in Nijmegen, Fysio De Eendracht. Op locatie De Eendracht worden vooral amateur- profsporters getest en behandeld.

We doen alles om jou als patiënt steeds beter van dienst te zijn. Maar wat er ook gebeurt, de drijfveer van de fysiotherapeuten van Fysio Lingewaard blijft altijd hetzelfde: mensen van hun pijn en klachten afhelpen en motiveren om een gezonde leefstijl aan te nemen. Want dat voelt beter!