Marloes Lemmers

MSc oncologie- en oedeemfysiotherapeut

Marloes Lemmers Fysio Lingewaard

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik heb 10 jaar in Boxmeer gewerkt, aanvankelijk als algemeen fysiotherapeut, maar vanaf 2013 zag ik veel mensen met oncologische problematiek. In 2017 heb ik de 4-jarige opleiding Master Oncological Physical Therapist afgerond in Breda en sindsdien werk ik als MSc oncologiefysiotherapeut. In 2019 heb ik een opleiding fascietechnieken gevolgd en in 2021 heb ik de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond. In Boxmeer heb ik multidisciplinaire oncologische zorg opgezet en vormgegeven. Ik vind kwalitatief goede zorg voor een patiënt met oncologische problematiek dan ook erg belangrijk.

Om goede zorg te kunnen leveren werk ik graag multidisciplinair met o.a. de diëtiste, ergotherapeut, psycholoog en bandagist. In het medisch centrum de Houtakker in Bemmel zijn de onderlinge lijnen kort. Klachten waarmee ik u zou kunnen helpen zijn: vermoeidheid, krachtverlies, conditieverlies, oedeem en problemen als gevolg van een operatie, bestralingen of chemotherapie.

Wat moet je verder over mij weten? Ik sta actief in het leven en ben graag buiten. Ik geniet intens van ons jonge gezin met 3 mooie dochters. Daarnaast hou ik ervan om sportief te zijn. Momenteel doe ik aan hardlopen en tennis. Ik vind het heerlijk om naar goede livemuziek te gaan of om lekker te borrelen met vrienden en familie.